turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

BOOK DIN ENDAGSTUR MED RETURBILLET TIL FÆRGE, CYKEL eller BILLET TIL CYKEL , CYKELKORT og FROKOST på en af følgende gode restauranter på Ærø

RISE BRYGGERI
FRU BERG I MARSTAL
GÆSTGIVERIET I BREGNINGE

Nedenfor kan du købe dine billetter til cykelturen på Ærø med en lækker frokost. Alle betalinger går via vort sikre Paypal booking system.

Du modtager hurtigt en kvittering fra os på din booking og lidt senere sender vi dig billetter til færge og øvrige oplevelser.

Har du problemer med at booke og betale, kan du kontakte os på 4046 6675 -

Du kan booke dine billetter nedenfor:

BILLETTYPE
FÆRGE
CYKELLEVERING
VAELG FROKOSTSTED
REJSEDATO DD-MM
VIGTIGT OPGIV KONTAKTTELEFONDer lægges 1 billet i indkøbskurven, når du trykker på "Læg i indkøbsvogn" . Hvis der er flere passagerer, skal du skrive det totale antal i i firkanten med "antal" i indkøbsvognen.

Kan du ikke booke ved hjælp af kreditkort, kan du også overføre beløbet for turen via netbank til vores bankkonto, registreringsnummer 1329 kontonummer 7560219193 (Nordea Bank). Foretag en straksoverførsel. Send en mail til info@aeroetours.dk med besked om at du har overført beløb og antallet af passagerer samt dato, hvor du ønsker at rejse og fra hvilken havn (Svendborg, Faaborg eller Fynshav) samt hvor du ønsker at spise. Du kan også overføre beløbet ved MOBILPAY - telefonnummer 19 13 18 - husk e-mail.
 
  <