turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

     
Ærøskøbing - Ærø på egen hånd   BOOK ÆRØSKØBING PÅ EGEN HÅND
Oplev den smukke gamle købstad, Ærøskøbing spis på Café På Torvet eller Den Gamle Købmandgaard i den gamle by og besøg Ærø Museum eller Flaske Peter.
 
Du får retur færgebilletter, og kan vælge at spise frokost på restaurant "Paa Torvet" eller "Den Gamle Købmandsgaard"  i Ærøskøbing og en adgangbillet til Flaske Peters berømte samling eller Ærø Museum, der netop har åbnet en helt ny udstilling. Oplev den gamle smukke by, hvor de velbevarede huse - det ældste helt fra 1645 danner rammen om en unik by. Du får endvidere vores e-bog "Byen Rundt" - så du  med bogen i hånden kan foretage en byvandring. Der er massser af muligheder for gode spadsereture i byen og omegnen. Har du lyst er der også tid til at tage den gratis bus rundt på øen.

Du kan se spisestederne her: Paa Torvet eller Den Gamle Købmandsgaard

Disse ture kan bookes alle ugedage fra Svendborg, Faaborg eller Fynshav.

Pris kr. 380,00 for voksne kr. 200,00 for børn (4 - 15)

Du kan nedenfor købe og booke billetter til din egen tur på Ærø
     
 
  Ærø på egen hånd 
BILLETTYPE
VÆLG FÆRGERUTE
VAELG SPISESTED
VÆLG BESØGSSTED
REJSEDATO (DDMM
ANGIV MOBILTELEFON    Kan du ikke booke ved hjælp af kreditkort, kan du også overføre beløbet for turen via netbank til vores bankkonto, registreringsnummer 1329 kontonummer 7560219193 (Nordea Bank). Foretag en straksoverførsel. Send en mail til info@aeroetours.dk med besked om at du har overført beløb og antallet af passagerer samt dato, hvor du ønsker at rejse og fra hvilken havn (Svendborg, Faaborg eller Fynshav) samt hvor du ønsker at spise. Du kan også overføre beløbet ved MOBILPAY - telefonnummer 19 13 18 - husk e-mail.