turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

     
Ærøskøbing - Ærø på egen hånd   BOOK ÆRØSKØBING PÅ EGEN HÅND
Oplev den smukke gamle købstad, Ærøskøbing spis på Café På Torvet eller Den Gamle Købmandgaard i den gamle by og besøg Ærø Museum eller Flaske Peter.
 
Du får retur færgebilletter, og spiser frokost på restaurant "Paa Torvet" i Ærøskøbing og en adgangbillet til Flaske Peters berømte samling eller Ærø Museum, der netop har åbnet en helt ny udstilling. Oplev den gamle smukke by, hvor de velbevarede huse - det ældste helt fra 1645 danner rammen om en unik by. Du får endvidere vores e-bog "Byen Rundt" - så du  med bogen i hånden kan foretage en byvandring. Der er massser af muligheder for gode spadsereture i byen og omegnen. Har du lyst er der også tid til at tage den gratis bus rundt på øen.

Du kan se spisestederne her: Paa Torvet

Disse ture kan bookes alle ugedage fra Svendborg, Faaborg eller Fynshav.

Pris kr. 380,00 for voksne kr. 200,00 for børn (4 - 15)

Du kan nedenfor købe og booke billetter til din egen tur på Ærø
     
 
  Ærø på egen hånd 
BILLETTYPE
VÆLG FÆRGERUTE
VÆLG BESØGSSTED
REJSEDATO (DDMM
ANGIV MOBILTELEFON    Der lægges 1 billet i indkøbskurven, når du trykker på "Læg i indkøbsvogn" . Hvis der er flere passagerer, skal du skrive det totale antal i i firkanten med "antal" i indkøbsvognen. Skal du booke en barnebillet skal du klikke på "Continue Shopping".

Kan du ikke booke ved hjælp af kreditkort, kan du også overføre  beløbet ved MOBILPAY - til vort nummer 19 13 18 - husk e-mail.

Send en mail til
info@aeroetours.dk med besked om at du har overført beløb og antallet af passagerer samt dato, hvor du ønsker at rejse og fra hvilken havn (Svendborg, Rudkøbing, Faaborg eller Fynshav)