turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
 
English  Deutsch
de bedste oplevelser på Ærø    Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

     
Marstal - Ærø på egen håndÆrø på egen hånd - Marstal
  BOOK MARSTAL PÅ EGEN HÅND
Oplev det unikke Søfartsmuseum og den maritime stemning

 
Du får færgebilletter, du kører med den gratis bus, en frokost på restaurant Fru Berg i Marstal og en adgangbillet til Søfartsmuseet

Tirsdag, onsdag og torsdage i juli og august er der gratis guided tur på museet kl. 11:00. Glem ikke at aflægge et besøg på Eriksens Værft (sammen med museet), hvor du kan komme ombord på skonnerten "Bonavista". Efter Søfartsmuseet og frokost på Restaurant Fru Berg er der masser af tid til en spadseretur i hyggelige Marstal. Har du lyst, er der tid til at tage den gratis bus rundt på øen.

Disse ture kan bookes alle ugedage.

Pris kr. 380,00 for voksne kr. 200,00 for børn
Har du problemer med at booke med kreditkort, og ønsker at overføre pengene til os via netbank - så læs under "en anden betalingsmåde" - klik her

<
BILLETTYPE
VÆLG FÆRGERUTE
REJSEDATO (DDMM
ANGIV MOBILTELEFONDer lægges 1 billet i indkøbskurven, når du trykker på "Læg i indkøbsvogn" . Hvis der er flere passagerer, skal du skrive det totale antal i i firkanten med "antal" i indkøbsvognen. Skal du booke en barnebillet skal du klikke på "Continue Shopping".

Kan du ikke booke ved hjælp af kreditkort, kan du også overføre  beløbet ved MOBILPAY - til vort nummer 19 13 18 - husk e-mail.

Send en mail til
info@aeroetours.dk med besked om at du har overført beløb og antallet af passagerer samt dato, hvor du ønsker at rejse og fra hvilken havn (Svendborg, Rudkøbing, Faaborg eller Fynshav)