turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

Badehuset Søly

Badehusene ved Vestre Strand

Badehuse ved Vestre Strand
 

VANDRETUR PÅ VESTRE STRAND

Du har sikkert bemærket dem - de små kulørte badehuse, der ligger som perler på en snor udenfor Ærøskøbing. De ikoniske og særdeles attraktive badehuse når snart en alder af 100 år, og har været udsat for trusler med fjernelse til følge gennem tiderne.

Få historien om badelivets opståen i Ærøskøbing og de første huse på stranden samt ærøboernes kamp for at bevare disse  enestående badehuser.

Vi mødes tirsdage på stranden og følger guiden fra Strandskoven langs badehusne og slutter omkring Bjerget. Turen tager cirka 1 time og der er ca. 1 kilometer at vandre i et stille og roligt tempo.

Turen gennemføres ved forfatteren Allan Harsbo, der har skrevet bogen "Badehusene ... en fortælling om badelivet i Ærøskøbing".

Hvornår: Hver tirsdag kl. 15:00 i perioden 4. juli - 15. august 2017.

Er du en gruppe på mindst 8 personer, kan du booke individuelle ture ved at kontakte os på telefon 4046 6675. Turene kan gennemføres på engelsk.

Pris  for turen: kr. 70,00 per person - børn under 12 år går gratis med.

BOOK DIN BADEHUS VANDRETUR HER:

 
VAELG BILLET
VAELG DATO
MOBILNUMMER

Så snart du har booket og betalt - kontakter vi dig og sender dig værdikupon til oplevelserne i denne pakke på din e-mail.

Kan du ikke benytte ovennævnte betalingsmåde, kan du også betale med MobilePay til 40466675 eller ved at overføre totalbeløbet til konto 1329 7560219193. Husk at sende os en mail med detaljer påden ønskede rejse.