turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

Ærø på egen hånd


Ærø på egen hånd

Ærøskøbing - Ærø på egen hånd
  ÆRØ PÅ EGEN HÅND  

På disse herlige endagsture til Ærø får du retur-billet til Ærøfærgerne og billetter til museum, attraktion og en frokost på restaurant. Du kører øen rundt med de ærøske busser, der transporterer dig gratis.

Du kan se de ærøske bussers fartplan her

Disse ture kan bookes indtil den 30. september 2017


Efter en skøn sejltur gennem det sydfynske øhav fra Svendborg eller Fynshav ankommer du til Ærø. Vi har udvalgt de bedste steder på vor ø for et besøg på egen hånd og har sørget for adgangsbillet og mad. Efter programmet er du fri til at køre med de gratis busser rundt på vores skønne ø.

Fra Svendborg sejler vi kl. 09:05 på alle dage - ankomst til Ærøskøbing kl. 10:20.

Fra Fynshav sejler vi kl. 07:45 på alle dage med ankomst til Søby kl. 08:55.

NYT: Du får et gratis link til vor e-bog "ØhavsGuide" med i prisen. Den beskriver sejlturen fra Svendborg til Ærøskøbing med beskrivelse af alle øerne, der passeres på turen.

Note: Billetter skal bestilles senest kl. 20:00 dagen før afrejse


Nedenfor tilbyder vi følgende "PÅ EGEN HÅND"

- ÆRØSKØBING
- MARSTAL
- RISE

Du skal blot returnere til Svendborg (kl. 20:35) eller Fynshav (kl. 18:10) på den sidste færge fra Ærø samme dag.

Note: Billetter skal bestilles senest kl. 20:00 dagen før afrejse

Du kan vælge turene som beskrevet nedenfor: 
     
  ÆRØSKØBING PÅ EGEN HÅND
Oplev den smukke gamle by, Ærøskøbing og besøg Ærø Museum, Flaske Peter eller Det Gamle Værft
 
Du får færgebilletter, en frokost på restaurant i Ærøskøbing og en adgangbillet til Flaske Peters berømte samling eller Ærø Museum eller Det gamle Værft (fra mandag til torsdag inkl.). Oplev den gamle smukke by, hvor de velbevarede huse  det ældste helt fra 1645 danner rammen om en unik by. Du får endvidere vores e-bog "Byen Rundt" - så du  med bogen i hånden kan foretage en byvandring. Der er massser af muligheder for gode spadsereture i byen og omegnen. Har du lyst er der masser af tid til at tage den gratis bus rundt på øen. Disse ture kan bookes alle ugedage.

Pris kr. 380,00 for voksne - kr. 200,00 for børn (4 - 15)

Køb og book din billet her
     
Marstal - Ærø på egen hånd MARSTAL PÅ EGEN HÅND
Oplev det unikke Søfartsmuseum og den maritime stemning

Du får færgebilletter, en frokost på restaurant i Marstal og en adgangsbillet til Marstal Søfartsmuseum med den store samling. Tirsdag, onsdag og torsdage i juli og august er der gratis guided tur på museet kl. 11:00. Glem ikke at aflægge et besøg på Eriksens Værft (sammen med museet), hvor du kan komme ombord på skonnerten "Bonavista". Efter Søfartsmuseet og frokost på Restaurant Fru Berg er der masser af tid til en spadseretur i hyggelige Marstal. Har du lyst, er der masser af tid til at tage den gratis bus rundt på øen. Disse ture kan tages alle ugedage.

Pris kr. 380,00 for voksne - kr. 200,00 for børn (4 - 15)

Køb og book din billet her
Frokost på Rise Bryggeri    RISE PÅ EGEN HÅND
Oplev Rise Kirke, Rise Bryggeri og på visse dage Danmarks eneste private tobaksplantage på Ærøcigar.  

Besøg den smukke kirke i Rise, der er øens ældste fra ca. 1100 tallet. Spis en frokost på Rise Bryggeri med den berømte frokosttallerken med ærøske specialiteter fra Dunkær slagteren og de gode Rise Øl. Har du lyst er der masser af tid til at tage den gratis bus rundt på øen.Denne tur kræver en spadseretur på ca. 600 meter fra bussens stoppested til kirken. For turdage - gå til booking.

Tirsdage og fredage i juli og august kan du komme med på rundvisningen i Cigarplantagen, som ligger ved siden af bryggeriet (pris kr. 50,00 - er ikke medregnet i pakken)  


Pris kr. 380,00 for voksne - kr. 200,00 for børn (4 - 15)

Køb og book din billet her