turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

 
BESØG ÆRØ WHISKY

SMAG PÅ WHISKYEN  
besøg Ærø Whisky Destilleri 

TAG MED PÅ TUR TIL ÆRØ WHISKY DESTILLERI  
FOR MINDRE GRUPPER

Ærø Whisky Destilleri ligger i det gamle prisbelønnede vaskehus i Den Gamle Købmandsgård lige midt i Ærøskøbing vd Torvet.

Vi arrangerer besøg til dette charmerende destilleri, hvor skaberen, MIchael Nielsen fortæller om destilleriets historie og hele processen omkring detillationen af den ærøske whisky. 
Udover whisky leger destilleriet også med en romproduktion, hvor egetræ fra et gammelt hus fra Ærø er blevet brugt i produktionen. Et ellers fredet landmærke blev desværre ødelagt af vind og vejr, hvorefter destilleriet fik tilladelse til at udnytte træet, så længe det ikke blev brugt til brænde. Så på nuværende tidspunkt kan du investere i en lille flaske Ærø-rom, hvori der flyder et stykke autentisk Ærø-historie i form af en egesplint. Efter købet skal den lagre i nogle måneder, og derefter er rommen drikkeklar.

Du får færgebillet (hvis du ankommer med færge), adgangsbillet til destlleribesøget med smagsprøver og værdikupon for frokost i Den Gamle Købmandsgaard.


Kontakt os for at arrangere tur fra Faaborg og Fynshav.

Min antal deltagere: 8 personer

Prisen for denne tur er DKK 450,00 per person

Inkl. færgebillet (retur), rundvisning og ølsmagning på destilleriet, og frokost på Den Gamle Købmandsgaard.

Kontakt os på info@aeroetours.dk eller på telefon +45 4046 6675 for nærmere info.

Du kan læse en anmeldelse af Ærø Whisky her

     
     
     
     
         

 

 


k