turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

   

 

 

Ærø Guide Service

 

 

Er det nødvendigt med en lokal guide på Ærø?

Vi ser ofte busser og grupper, der bevæger sig på vores ø, ledsaget af en medbragt guide, der læser op af bøger og brochurer om Ærø. Det er selvfølgelig billigere, men giver slet ikke kvalitet i turen.


Baseret på de utallige feed backs vi modtager fra vore gæster, er de utroligt begejstrede,  når de møder vore lokale guider på en bustur eller en byvandring.

Vore lokale guider har en dybtgående kendskab til øen historie, som er speciel med et langvarigt tilhørsforhold i de slesvigske hertugdømmer: Guiderne ved også hvem der bor hvor og hvor man kan køre med busser af forskellig størrelse på de små snoede veje, og sikrer dermed at vi kommer hele øen rundt i de smukkeste områder.  Alle busguider stiger på bussen ved færgens ankomst til øen med mindre andet er aftalt og for øvrige guider aftales mødetid og sted individuelt.

Guiden sikrer ligeledes, at der er bestilt plads og åbent på de forskellige steder, vi besøger.


Hvad koster en lokal guide på Ærø ? 

 

En busfuld gæster (fx 50), koster det kr. 36,00 per gæst for en heldagstur på Ærø. Det er da til at betale – og når man så ved, at resultatet bliver en rigtig god og humørfyldt oplevelse for gæsterne, så bør man som turarrangør   bestille denne service. Guide kan bestilles til alle ture – vi leverer til cykelture, vandreture og til byvandringer. 

Vi guider på dansk, tysk, finsk  og svensk, men kan også levere guider på andre sprog.

Kontakt os på guide@aeroetours.dk eller +45 40 46 66 75 og hør mere om Ærø Guide Service