turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø 
Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø
 
Besøg Pension 44 i Ærøskøbing

Haven i Pension 44

Haven bag Pension 44

P44
 

Tag med på besøg i et af Ærøskøbings fantastisk smukke skipperhuse fra 1784…

Her er en enestående mulighed for at besøge et af Ærøs smukkeste bygninger, der huser den berømte Pension 44. Pensionen ejes og drives af Susanna Greve, der inviterer indenfor til en præsentation af sit pensionat, og byder på "Afternoon Tea" med hjemmebagte kanelsnegle - helt i linje med Susannas engelske traditioner. Alt ledsaget af gode fortællinger om det gamle hus.  Pension 44 har i mange år haft en topplacering på Tripadvisors "Travellers´s Choice" liste.

Talrige TV-udsendelser har taget udgangspunkt hos Susanna i dette skønne hus – bl.a. TV2´s ”Danmarks Dejligste Badehoteller” og DR2´s utroligt populære ”Anne og Anders på Ærø” med Anders Agger og Anne Hjernøe. Pensionen er normalt fuldt booked af amerikanske gæster, men på grund af Corona og dermed nogle udeblevne turister, har vi overtalt Susanna til at invitere os indenfor og fortælle om sit gamle herskabelige og utroligt smagfuldt indrettede hus.  Huset rummer mange gode historier - bl.a. om den berømte tyske filminstruktør Rainer Werner Fassbinder, der optog dele af filmen ”Effi Briest” i dette hus, samt om billedhuggeren Gunnar Hammerich, der også boede i denne bygning i mange år.  

Kom med ind bag murene på dette smukke hus og se huset og hør Susanna fortælle historierne og ikke mindst tag et kig ud i husets haveside med den store smukke parklignende have med det flotte bindingsværk.

Vi besøger huset på torsdage i juli måned på følgende datoer

Den   23.  juli

 

og du kan regne med at besøget varer ca. 1 time. Vi mødes froan huset i Vestergade 44 kl. 15:0.

Du bedes venligst tilmelde dig og købe billet til turen nedenfor. Pris for hele oplevelsen (invcl. the og brød) er kr. 130,00 . Der er begrænset deltagerantal - så princippet "først til mølle" gælder.

EFTERMIDDAGSTE HOS SUSANNA på Pension 44 -

Køb din billet  og vælg dato her

DATO

MOBIL TELEFON (kræves)