turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
 
English  Deutsch
de bedste oplevelser på Ærø    Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag en tur til smukke Ærø med ÆRØTOURS

     
Vandre Fyn


vandreture på Ærø 

BOOK EN HERLIG VANDRETUR PÅ ÆRØ
Oplev de smukkeste dele af øen på en vandretur ad Øhavsstien eller Kyststien  

Note: Inden du booker og betaler din tur - så check lige pladssituatioen med os først. På grund af de gratis billetter er færgerne ofte fuldt bookede, og vi kan ikke skaffe plads.

Priser fra kr. 280,00 per person - inkl. færgebillet. Med overnatning - fra kr. 780,00 per nat (incl. morgenmad)

Bestil en vandretur hos den lokale vandreekspert.

Du får færgebilletter ud og hjem og den mest vidunderlige vandretur på Ærø. Der er nu 66 km vandreture ad de smukkeste stier på Ærø. I efteråret 2017 indviedes Kyststien, der med sine 30 km strækker sig langs Ærøs sydkyst i særdeles smult landskab. Denne tilføjelse gør at Ærø nu byder på i alt 66 km vandreture.  

Hvis du er vant til at vandre over lidt længere stræk, er turene ikke anstrengende på nogen måde. Det tilrådes dog at være iført bekvemmeligt vandretøj og gode vandresko og måske et værn mod en enkelt byge eller solen. 

De fleste vandrer ikke hele strækningen på samme dag, derfor gør kombinationen af gratis busser det lettere at udføre strækningen over flere dage. Vi tilbyder overnatning på hotel/guesthouse med mulighed for at smøre en vandremadpakke om morgenen for kr. 500,00 per nat.

Vi skræddersyr din vandretur - alt efter din formåen og ønsket strækning.

Er du på en endags vandretur og ønsker du ikke at spise på restaurant, men ønsker en frokostpakke med på vandreturen, så skaffer vi også det.

Vil du have en lokal vandreguide med på turen, så har vi  gode vandreguides, som kan købes for en pris af kr. 300 i timen.

Vi har pakket to vandreture, som du kan gå enkeltvis på en endagstur eller tage to dage og gå dem separat, men du kan selvfølgelig også tilrettelægge din egen vandretur fra kortet. 

1. Vandretur på
Øhavsstien fra Bregninge til Ærøskøbing (9 km)

2. Vandretur på
Kyststien fra Rise til Marstal (12 km)
Vi sender dig færgebilletter, vandrekort og vouchers på hotel, frokost etc
Der findes mange muligheder for vandreture. Skriv til os på mail her - eller ring til os på 4046 6675 - og vi tilrettelægger sammen din tur.
 
 


køb bøger - tag på cykeltur - køb BYEN RUNDT" - få gode oplevelser - vore femstjernede services - få hjælp til ophold - webmaster