turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
 
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø
     
    Julemarked fra Ærø til Flensborg

JULEMARKED I FLENSBORG DEN 5. DEC .... køb billetter her !

Book din plads på bussen på vores tur til julemarkedet i Flensborg den 5. DEC. Du har mulighed for at få rabat hvis du er medlem af Ærø Museums Venner.

Hvis du ikke er medlem, men ønsker at melde dig ind, så kan du sende en mail til os om det (se nedenfor) - så melder vi dig ind, og du kan købe billetten med rabat.

Hvis du bestiller for flere, og der både er medlemmer og ikke-medlemmer i dit selskab, så skal du vælge og købe billettyper separat nedenfor. Du kan således købe medlemsbilletter og ikke.medlemsbilletter i samme transaktion.

For indbydelse og program for turen - se her

Jeg ønsker billet(ter) til turen:

VÆLG BETALING
OPGIV KONTAKT TELEFONHvis du er i tvivl om betaling, kan du læse mere om betaling via vor sikre gateway, PAYPAL ved at klikke her 


Vil du hellere overføre penge på anden måde, kan du indbetale beløbet på vor bankkonto 1329 7560219193 - eller du kan overføre beløbet via MobilePay til nummer 191318 (husk at sende os en mail med dine detaljer)