turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø   Find us on Facebook


Oplevelser på Ærø

 

Ta´til Ærø - den smukkeste ø 
 

Harmonika Festival i Marstal

 18. - 21. maj 2017 

Her kan du blandt andet høre fine svenske viser af Evert Taube - italienske virtuose stykker af Frosini - musicalmusik fra USA - rock og swing. - Du kan danse i teltet til musik fra dansktoppen eller til folkemusik som ganglåt og reinlænder. - Du kan hygge dig ved at synge med i roklubben eller slappe af og lytte til de mange solister og grupper i sejlklubben. - Der er underholdning for alle aldersgrupper.Hver musikgruppe eller solist er på scenen i 25 minutter + 5 minutter til sceneskift - og i løbet af weekenden vil der på de tre scener være mere end 85 sceneskift med en ny gruppe eller solist, så du kommer ikke til at kede dig.

Scenerne er i sejlklubben ved lystbådehavnen (Sejlmagervej), i det store festivaltelt lige ved sejlklubben og i roklubbens lokale ud mod lystbådehavnen.

Musikere i alle aldersgrupper kommer fra Ærø og "fra den anden side", som ærøboerne siger om folk fra resten af verden. Vores musikere kommer fra hele Skandinavien. Mange er kommet til Ærø for at spille deres musik hvert eneste år siden starten for 23 år siden - og andre kommer for første gang.

Programmet for 2017 vil være tilgængeligt på hjemmesiden harmonika-festival.dk 2-3 uger før festivalen, og tilmelding foregår på hjemmesiden fra først i januar.

Bliver du sulten eller tørstig i løbet af weekenden, serverer vi lette retter, kaffe og kage samt fadøl fra Rise Bryggeri på Ærø - og mon ikke der også i 2017 bliver tilbud om helstegt pattegris og koteletter.

Optrædende på festivalen kan mod betaling få tildelt en plads til campering på festivalområdet. Mange vælger også at reservere eget feriehus i Marstal eller andre steder på øen. Se nærmere på harmonika-festival.dk eller turist-erria.dk, som har forskellige pakkeløsninger.

Og husk den traditionsrige koncert allerede torsdag aften kl. 19.30 i Marstal Kirke, hvor en fuld kirke igen i år vil lyde af norske og svenske toner.

Bestille teltplads   Hjælp til overnatning
Bestil færgebillet endags til festivalen  
   

Se kort over Marstal, der viser placeringen af festivalområdet på havnearalet - KLIK HER

Festivalen har optræden på festival pladsen

Fredag den 19. maj 15:00 - 24:00
Lørdag den 20. maj 10:00 - 24:00
Søndag den 21. maj 10:00 - 16:00

Desuden optræder alle grupper på forskellige steder rundt omkring i byen på alle dage. .