turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø   Find us on Facebook


Find herlige oplevelser på Ærø 
 
Ta´til Ærø - den smukkeste ø 
 

Harmonika Festival i Marstal

 18. - 21. maj 2017 

 

Vidste du, at harmonikamusik er andet og mere end sømandssange? Det kan du konstatere, hvis du kommer til vor festlige Harmonika Festival i Marstal og lytter til de optrædende i løbet af weekenden 18. - 21. maj 2016. 

Her kan du blandt andet høre fine svenske viser af Evert Taube - italienske virtuose stykker af Frosini - musicalmusik fra USA - rock og swing. - Du kan danse i teltet til musik fra dansktoppen eller til folkemusik som gånglåt og reinlænder. - Du kan hygge dig ved at synge med i roklubben eller slappe af og lytte til de mange solister og grupper i sejlklubben. - Der er underholdning for alle aldersgrupper.

Hver musikgruppe eller solist er på scenen i 30 minutter - og i løbet af weekenden vil der på de tre scener være mere end 85 sceneskift med en ny gruppe eller solist, så du kommer ikke til at kede dig.

 Vores musikere kommer fra hele Skandinavien. Mange er kommet til Ærø for at spille deres musik hvert eneste år siden starten for 22 år siden - og andre kommer for første gang.

Bestille teltplads   Hjælp til overnatning
Bestil færgebillet endags til festivalen  
   

Se kort over Marstal, der viser placeringen af festivalområdet på havnearalet - KLIK HER

Festivalen har optræden på festival pladsen

Fredag den 19. maj 15:00 - 24:00
Lørdag den 20. maj 10:00 - 24:00
Søndag den 21. maj 10:00 - 16:00

Desuden optræder alle grupper på forskellige steder rundt omkring i byen på alle dage. .