turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Læs mere om turist-erria.dk.

     
English  Deutsch
de bedste oplevelser på Ærø    Find us on Facebook
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø
 
 

Hvem er vi ?

Air Erria ApS er moderselskabet for vore aktiviteter på Ærø. Disse rummes i aktiviteterne:

ærøtours er et incoming bureau, hvis primære opgave det er at sende turister til Ærø. Vi beskæftiger os med individuelt rejsende, busselskaber og selskabsrejser og krydstogtskibe til Ærø. Endvidere er aktiviteten "meet the locals" under sloganet "Meet and Eat with the Islanders" en vigtig del af aktiviteterne.

Vort kendskab til Ærø er dybt. Vi har ved vor lokale placering et fantastisk netværk af professionelle samarbejdspartnere, som vi trækker på for at skabe de bedste oplevelser på Ærø.

ærøtours forhandler endvidere t-shirts og forskellige andre souvenirs til markedet på Ærø. En anden vigtig ting er produktionen og markedsføringen af den ærøske ni-stribede hertugfane fra 1633. 

ærøtours driver endvidere busruter til og fra København med Ærø som udgangspunkt og har revyture fra Ærø til Sønderborg på programmet.

bike-erria, der ved forfatteraktiviteter har udgivet adskillige cykelbøger om Ærø og Det sydfynske Øhav på dansk, tysk og engelsk, bike-erria formidler endvidere cykeludlejning på Ærø.

bike-ohav, der ved udgivervirksomhed formidler cykelbøger til turister i Det sydfynske Øhav i samarbejde med Naturturisme I/S.

Air Erria ApS er ejet af en indfødt ærøbo, Allan Harsbo, der på denne måde hjælper sin ø med gode turistfremstød.  

Air Erria ApS er registreret i Rejsegaranti-fonden og rejser du bestiller hos os er således garanteret under reglerne for Rejsegarantifonden.

CVR nummer 25955137.  

 

 

 

 

Tag på en dejlig oplevelse på ÆrøOplev ÆrøOPlev turist-erriaOM virksomheden turist-erria