turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
Alt er vand ved siden af Ærø     Find us on Facebook
     
Oplevelser på Ærø

Tag med ærøtours til Ærø - en rigtig ø

Ærø på egen håndAPEH
ÆRØ PÅ EGEN HÅND  

På disse herlige endagsture til Ærø får du returbillet til Ærøfærgerne og billetter til museum, attraktion og en frokost på en af vore udvalgte restauranter. Du kører øen rundt med de ærøske busser, der transporterer dig gratis. Du kan se de ærøske bussers fartplan her

Efter en skøn sejltur gennem det sydfynske øhav fra Svendborg, Faaborg, Rudkøbing eller Fynshav ankommer du til Ærø. Vi har udvalgt de bedste steder på vor ø for et besøg på egen hånd og har sørget for adgangsbillet og mad. Efter programmet er du fri til at køre med de gratis busser rundt på vores skønne ø.

Fartplan for endagsture til Ærø

Note: Inden du booker og betaler din tur - så check lige pladssituatioen med os først. På grund af de gratis billetter er færgerne ofte fuldt bookede, og vi kan ikke skaffe plads.


NYT:
Du får et gratis link til vor e-bog "Krydstogt i Øhavet"  med i prisen. Den beskriver sejlturen fra Svendborg til Ærøskøbing med beskrivelse af alle øerne, der passeres på turen.

Disse ture kan bookes indtil den 31 oktober 2020

Note: Billetter skal bestilles senest kl. 20:00 dagen før afrejse

Du kan vælge turene som beskrevet nedenfor: 

Vi udsteder billetter og øvrige dokumenter til din tur umidelbart efter købet. Alle dokumenter sendes til den e-mail adresse, du har opgivet ved købet. Har du en HOTMAIL eller en GMAIL adresse, er det vor erfaring, at vore mails ofte ender i "UØNSKET MAIL" - så check venligst denne mappe for vores billetmails hvis du savner diss ei din inbox.
     
Ærøskøbing - Ærø på egen hånd ÆRØSKØBING PÅ EGEN HÅND
Oplev den smukke gamle by, Ærøskøbing og besøg Flaske Peter eller det nyrestaurerede Ærø Museum.
 
Du får færgebilletter, en frokost på en virkelig god restaurant i Ærøskøbing og en adgangbillet til enten Flaske Peters berømte samling eller det nyrestaurerede Ærø Museum. Ærø Museum har netop åbnet en helt ny udstilling, hvor du møder ærøboerne på Ærø Museums nye permanente udstilling. Udstillingen starter med et portræt af livet på øen i dag og bevæger sig tilbage i tid til dengang Ærø var en del af hertugdømmet Slesvig. Undervejs kan man møde nutidens skoleelever med drømme og forhåbninger, brudepar fra hele verden, bonden på Stensagergård og velhavende skippere i Ærøskøbing i 1800-tallets midte. Her kan man også hilsen på den tyske jernkansler Bismarck, der kom til at spille en stor rolle for Ærøs nyere historie.  Kommer du fra Fynshav, Faaborg eller Rudkøbing tager du den gratis bus til Ærøskøbing. Vi har bestilt plads på alle oplevelserne.  

  

Pris kr. 380,00 for voksne - kr. 200,00 for børn (4 - 15)

 Køb din billet til  Ærø her..
     
Marstal - Ærø på egen hånd MARSTAL PÅ EGEN HÅND
Oplev det unikke Søfartsmuseum og den maritime stemning i Marstal

Du får færgebilletter, en frokost på restaurant i Marstal og en adgangsbillet til Marstal Søfartsmuseum med den store samling. Tirsdag, onsdag og torsdage i juli og august er der gratis guided tur på museet kl. 11:00. Glem ikke at aflægge et besøg på Eriksens Værft (sammen med museet). hvor du kan se de gamle smukke joller fortøjet i havnen. Efter Søfartsmuseet og frokost på Restaurant Fru Berg er der masser af tid til en spadseretur i hyggelige Marstal. Har du lyst, er der også tid til at tage den gratis bus rundt på øen. Kommer du fra Fynshav, Faaborg eller Ærøskøbing tager du den gratis bus til Marstal. Vi har bestilt plads på alle oplevelserne.

Pris kr. 380,00 for voksne - kr. 200,00 for børn (4 - 15)

Køb din billet til  Ærø her..